11 – Kinderkerktpost: Het is bijna Kerstfeest !

10

Beste ouders en kinderen,

Graag nodig ik jullie aanstaande zondag 19 december uit voor de kinderkerk speciaal in Kerstsfeer in de Oud-Katholieke kerk van Amsterdam. Het is de laatste zondag van de Advent. Dat betekent dat alle kaarsen van de adventskrans branden en het nog 1 weekje duurt voordat het kerst is. De kinderkerk staat dan ook geheel in de sfeer van het aanstaande kerstfeest: we steken zoals altijd de kaarsen aan en we lezen natuurlijk het kerstverhaal. En bovendien maken we een speciaal kerstboekje dat alle kinderen mee naar huis mogen nemen. Ik hoop jullie aanstaande zondag te mogen verwelkomen. De mis begint om 10.00 uur. Graag een berichtje als je komt, rflmdekkers@concepts.nl

Met kerstgroet,

Roeland Dekkers
coordinator Kinderkerk