Pasen 2010

Pasen staat voor de deur

  
Pasen is het verhaal van de dood en van de opstanding van Jezus. Een reis van donker naar licht. We vieren Pasen met een week vol sfeervolle vieringen en leuke kinderactiviteiten. De Paasviering begint met versieren van palmpasenstokken voor de kinderen op zaterdag 27 maart om 14.00 uur en eindigt met de eucharistieviering op zondag 4 april.
 
Speciale folder
Om alle belangstellenden attent te maken op de vele activiteiten tijdens de Paastijd  is een speciale folder ontwikkeld met het gehele programma. De folder wordt in de buurt verspreid om buurtbewoners uit te nodigen kennis te maken met onze kerk. Bent u ook geïnteresseerd? Hiernaast de folder met alle informatie. U bent van harte welkom om samen met uw kinderen aan de Paasactiviteiten  deel te nemen