Jongerendag 2009

Dit jaar vindt de jongerendag van het bisdom Haarlem plaats op 13 juni in AMSTERDAM. Het thema van de dag is BONTE VOGELS. Ben je tussen de 8 en 18 jaar? Kom dan naar de oud-katholieke jongerendag in Amsterdam op 13 juni. En neem als je wilt een vriend mee of een vriendin. De jongerendag biedt je een programma van geloof en eten, van een waanzinnig spel en een sportieve activiteit, van veel gein (dat is amsterdams voor lol) en samen erop uit trekken in een grote wereldstad en vooral dingen ontdekken die je nog nooit gezien en gehoord hebt. Nieuwsgierig geworden? Kom, en beleef het zelf. Je kunt jou en je vriend(in) binnenkort opgeven als je per mail een bericht krijgt, of een flyer krijgt die in de kerk ligt, of bij iemand thuis. Let ook op de affiches die opgehangen worden in de kerk! Opgeven kan vanaf het feest van de eerste zondag van Pasen, 12 april, tot 1 juni. Ben je tussen de 18 en 25 jaar? Dan is de jongerendag voor jou ook geschikt, alleen op een andere manier. Want je bent hard nodig om met de jongeren mee te gaan in de stad Amsterdam, en te helpen bij een spel of een andere activiteit. En je ontmoet ook andere jongeren van jouw leeftijd. Het thema van de jongerendag is ‘bonte vogels’. Het lijkt wel een woord uit een gids van de natuur van een exotisch ver land, of een boek met foto’s van dieren met veren in allerlei kleuren. Je zult het zelf wel merken als je komt. De leiding van de dag is in handen van de pastoor van Amsterdam, Dirk Jan Schoon (die ook bisschop is), de pastoor van Haarlem, Peter Feenstra, Will Keman en nog enkele leden van de parochie van Amsterdam. Tot ziens op de jongerendag!