Pasen in de kinderkerk

Vandaag was het Pasen en ook bij Pasen hoort een mooi verhaal in de kinderkerk. De opkomst was niet zo groot, maar daarom was het niet minder gezellig in de kinderkerk. We waren met Nathan, Myrthle, Collin en Jamie. Met zijn allen (en met hulp van de mamma’s) hebben we allemaal een stukje van een glas in lood raam gekleurd met de afbeelding van Jezus hierop. Deze stukjes heeft Myrthle op een groot vel papier geplakt, zodat er weer een groot glas in lood raam ontstond. Dit hebben we na de dienst op het bord in de gang achter het zaaltje gehangen. Verder hebben we het verhaal gelezen van de verrijzenis van Jezus. Dit was best een lang en soms ook een beetje een moeilijk verhaal. Na de dienst hebben we eieren gezocht in de kerk, op het altaar. Het waren echte eieren en nadat we ze allemaal gevonden hadden, was er voor elk kind een cadeautje. De eieren hebben we ook mee naar huis genomen om ze bij een paaslunch op te eten.

Tot de volgende keer!